NOTA PREMSA


YOGA per la PAU

12 de desembre 2008 a les 19:00 h

al MERCAT VELL de MOLLET


En una societat maltractada per les competències, exigències i manca de temps, a les que s'uneixen les dificultats econòmiques de moltes famílies - entre altres tensions - és més necessari que mai aportar una mica de PAU a les persones.

Es pateix la violència (o manca de pau) en el sí de la família, a l'escola, en el treball,...i ens la posen indiscriminadament davant dels ulls, als mitjans de comunicació.

L'any 1986 es va cel•lebrar al Palau de Congressos de Montjuic, el congrés de "Ioga, cultiu de Pau" que va aplegar participants de les més diverses àrees de la societat, per a proclamar que la Pau comença a l'interior de la persona.

22 anys després, Swami Danda que aleshores ja va organitzar aquell Congrés, juntament amb Raimon Panikkar, i altres mestres de diverses disciplines del cultiu de la pau personal, proposen fer una jornada de "YOGA per la PAU", amb motiu de la proximitat del Nadal, per a ressaltar la importància d'aquest "viure en pau".

Està previst un parlament del gran mestre del pensament modern Raimon Panikkar especialment dedicat a aquesta jornada, i la participació de Swami Danda (membre d'Honor del World Yoga Council i del World Community of Indian Culture & Traditional Disciplines), Ricart Rotllan (monjo Buddhista), Jesús Silvestre (monjo cristià, historiador i filosof), Maite Fruitós (mestra de Chi-Kung), Dra. M. Teresa Guardiola (metgessa i venerable anciana que aporta pau al cos i a l’ànima), Yogacharini Ajna (mestra de yoga i Zen Dinàmic) i els professors de les diferents escoles de Mollet: Jaume Grau, Aimar Rollán, Yolanda Martínez y Raquel Salvador.

No es tracta d’aixecar cap bandera, sinó d’unir - aquesta és l’etimologia de la paraula yoga (yugo-jou) - practicants i comunicadors de diferents disciplines... compromesos amb el cultiu de la PAU personal per a compartir, amb tothom qui ho vulgui que aquesta gran saviesa ancestral, és efectiva per a la pacificació del cos, la ment i el cor de les persones d’ARA i AQUÍ, ja que ens aporta valors tan importants i bàsics com són la confiança, la comprensió, la solidaritat, l’agraïment, el silenci, …en una paraula: la PAU.

Us agrairíem féssiu ressó d’aquest acte en els vostres medis i ens oferim per a participar en algun programa d’actualitat o informatius que tingueu previst en les rodalies del 12 de desembre (vegeu programa adjunt)


Per a més informació preguntar per Ajna ó Swami Danda


T.: 93 - 865 50 52 e-mail: info@yoga-ashram.es

www.yoga-ashram.es